SCHAATS HOODIE "DE BEER VAN LEMMER"

sku: PAT19-U106

Blauwe hoodie met een opvallende print op de voorzijde die geïnspireerd is op één van Nederlands -letterlijk en figuurlijk- grootste schaatsers... de beer van Lemmer Rintje Ritsma.

€ 44,95
incl. : 0% btw.
op vooraad

  • XS
  • S
  • M
  • L
  • XL
€ 44,95

Een frisse blauwe hoodie met een leuke print voorop die gebaseerd is op één van Nederlands grootste schaatshelden ooit. Wie anders dan de "de beer van Lemmer" Rintje Ritsma. Deze blauwe hoodie kun je eenvoudig dragen in je vrije tijd en is gemaakt van 80% katoen en 20% polyester en voelt daardoor lekker zacht aan. Je kunt deze hoodie voor sportieve schaatsliefhebbers natuurlijk ook dragen naar het stadion als je gaat kijken bij de opvolgers van Rintje zoals Sven Kramer, Patrick Roest, Ireen Wüst en Jutta Leerdam of gewoon wanneer je gaat trainen op de schaatsbaan.

Sportieve schaats sweater met kapuchon

De hoodie heeft aan de voorzijde een grote kangaroo zak die aan beide zijdes kan worden gebruikt, op de kangaroo zak vindt je het kleine logo van Pattinaggio schaatsen. Ideaal om wat op te bergen of wanneer het koud is op de baan je handen even lekker te warmen wanneer je stil staat. Ter hoogte van de borst vindt je een grafische voorstelling van een ijsbeer. De frisse blauwe schaats hoodie heeft een regular fit en kan zowel door schaatsende jongens of meiden worden gedragen.