SCHAATS HOODIE KIDS SCHAATSR. NAVY BLAUW

Gerelateerde producten

SCHAATS HOODIE KIDS SCHAATSR. NAVY BLAUW

sku: PAT19-U113

Leuke schaat hoodie in navy blauw met kapuchon en 2 koorden voor kids die van schaatsen houden. Een moderne print met SCHAATSR. op de borst in wit laat duidelijk zien van welke sport jij houdt! 

€ 34,95
14% off
€ 29,95
incl. : 0% btw.
op vooraad

  • XS
  • S
  • M
  • L
  • XL
€ 29,95

Een leuke hoodie voor de jongste schaatsfans dat is deze hoodie in navy blauw van Pattinaggio. Een moderne en warme schaatsers hoodie met een kangaroo zak aan de voorzijde die je op de baan aan kunt doen of wanneer je even rust moet nemen. De hoodie heeft een eenvoudige witte print op de voorzijde met het woord schaatsr. De schaatshoodie navy blauw is natuurlijk ook leuk om te dragen voor de TV of op de schaats tribune wanneer je gaat kijken naar beroemde schaatsers zoals; Carien Kleibeuker, Irene Schouten, Patrick Roest en Esmee Visser.

Sportieve schaats sweater met kapuchon

De hoodie heeft aan de voorzijde een grote kangaroo zak die aan beide zijdes kan worden gebruikt. Ideaal om wat op te bergen of wanneer het koud is op de baan je handen even lekker te warmen. Ter hoogte van de borst vindt je het woord SCHAATSR. De blauw schaats hoodie heeft een regular fit en kan zowel door dames of heren die schaatsen leuk vinden worden gedragen.