RODE SCHAATS HOODIE MET OLYMPISCHE 10KM RECORDS

sku: PAT19-U110

Leuk sportshirt voor kids van het merk Pattinaggio met de naam uitgeschreven in een leuke schrijfletter. Daarboven het logo van Pattinaggio schaats fashion voor de kleine fans van de leukste sport van Nederland... schaatsen!!!

€ 44,95
incl. : 0% btw.
op vooraad

  • XS
  • S
  • M
  • L
  • XL
€ 44,95

Opvallende rode trui met een overzicht van de Olympische records op de 10km in het langebaan schaatsen. Deze felrode hoodie met kapuchon kun je eenvoudig dragen in je vrije tijd en is gemaakt van 80% katoen en 20% polyester en voelt daardoor lekker zacht aan. Je kunt deze sportieve schaatstrui voor dames en heren schaatsers natuurlijk ook dragen naar het stadion als je gaat kijken bij Chris Huizinga, Kars Jansman, Patrick Roest en Douwe de Vries of gewoon wanneer je gaat trainen op de schaatsbaan en natuurlijk gewoon thuis voor de buis tijdens het volgen van bijvoorbeeld de Olympische winterspelen.

Rode hoodie met grijze voering en schaatsprint

De rode schaats hoodie heeft een dubbele en daardoor warme voering in grijs aan de binnenzijde van de kapuchon. Aan beide zijdes van deze schaats hoodie zit een keurig weggewerkte steekzak zodat je gemakkelijk het een en ander daar in kunt opbergen. Wanneer het koud is op de baan kun je natuurlijk ook je handen lekker warmen dankzij deze steekzakken. Op de voorzijde staat een volledige opsomming van Olympische records en tijden die tijdens de 10 kilometer op de Olympische spelen zijn verreden. Aan de onderkant vindt je het schaatslogo van Pattinaggio inclusief de 5 Olympische ringen. De sweater heeft een normale fit en kan dus dames en heren gedragen worden.