HOODIE DRESS FALKO ZANDSTRA

sku: PAT19-U111

Hippe en extra lange hoodie voor dames met een afbeelding van schaatsheld Falko Zandstra. Aan de onderzijde het logo van Pattinaggio schaats fashion voor de vrouwelijk fans van de leukste sport van Nederland...

€ 39,95
incl. : 0% btw.
op vooraad

  • XS
  • S
  • M
  • L
  • XL
€ 39,95

Een opvallende en extra lange schaatshoodie met een leuke print voorop van een van Nederlands leukste schaatshelden. Falko Zandstra -beter bekend als de gespierde spijker- staat op deze zachte en heerlijke warme hoodie met kapuchon. Deze sportieve dames schaatshoodie kun je eenvoudig dragen in je vrije tijd en is gemaakt van 80% katoen en 20% polyester en voelt daardoor lekker zacht aan. Je kunt deze opvallende schaatstrui met kapuchon voor een moderne en sporrtieve look natuurlijk ook dragen naar het stadion als je gaat kijken bij Jorrit Bergsma, Carien Kleibeuker, Irene Schouten en Arjan Stroetinga of gewoon lekker knus voor de buis.

Extra lange schaats hoodie voor schaatsters

De extra lange hoodie is niet echt geschikt om mee te schaatsen. Het model is een modieuze schaats sweat met kapuchon waar je wel heerlijk in weg kunt duiken voor de buis op de bank tijdens het kijken naar het schaatsen. Voorop staat een opvallende print van de “l’unghia musculare” beter bekend als de… “gespierde spijker” Falko Zandstra. De hoodie is extra lang heeft 2 diepe steekzakken waar je eenvoudig wat in kunt opbergen of lekker je handen kunt warmen bij kouder weer. Ook het logo van Pattinaggio ontbreekt natuurlijk niet op de voorzijde van de schaats hoodie voor dames. De neutrale, grijze hoodie voor schaatsers heeft een regular fit en kan zowel door schaatsende dames of meiden worden gedragen.